Er staan nog verschillende vacatures open bij Oschek Dental. Word jij onze nieuwe collega? Kijk hier welke functies nog beschikbaar zijn.

 

Waarom wil jij bij ons werken?

Help jij ons verder door te groeien, dan groei jij met ons mee. Start bij ons en neem verantwoordelijkheid over jouw loopbaan en werkplezier. Wij bieden je in ieder geval alle ruimte. Bij Oschek Dental hechten we veel waarde aan een persoonlijke en betrokken aanpak, niet alleen naar onze cliënten, maar ook naar elkaar als collega’s. Bij ons maak je deel uit van een hecht, internationaal team. Een team dat samen de beste mondzorg biedt.

Hoe wij dit doen?

Onze praktijk is recentelijk verhuisd naar een moderne locatie. Dit betekent dat je bij ons gaat werken met de nieuwste apparatuur, de beste merken en de nieuwste technieken in een super fijne werkomgeving. Onze overtuiging: voor het bieden van de beste mondzorg is meer nodig dan het uitvoeren van een goede behandeling in een fijne omgeving. Zowel richting elkaar als collega’s als naar de patiënt maken wij samen het verschil door persoonlijke aandacht, duidelijk, fijne manier van communiceren. Want dit zorgt voor een goede (werk)sfeer.

Het resultaat is onze groei!

Dat het werkt blijkt uit het groeiend aantal cliënten. Bovendien is ook het team afgelopen jaren flink uitgebreid. Wij groeien nog verder door en zoeken daarom nog altijd nieuwe collega’s. Of je nu geïnteresseerd bent in het verfijnen van je specialisatie, het opbouwen van een breed scala aan vaardigheden of het aangaan van nieuwe uitdaging. Bij ons kan jij deze ambitie realiseren!