Betalingsinformatie

Alles over de betaling van de tandartskosten

De betalingen van de praktijk worden geregeld via Infomedics

Als u bij ons op afspraak bent geweest, bent u gewend om de rekening van Famed te ontvangen. Famed is samengegaan met Infomedics. Onze rekeningen worden daarom voortaan door Infomedics verstuurd.

Rekeningen van Infomedics

Na uw behandeling in onze praktijk, controleert Infomedics of deze gedekt wordt door uw zorgverzekering.  Als u niet (volledig) verzekerd bent voor de behandeling stuurt Infomedics u een rekening.

Uw rekening betalen

U heeft 30 dagen de tijd om de rekening te betalen. Betaalt u via internetbankieren, let er dan op dat u de betaalgegevens gebruikt die op deze rekening staan (let op: dit is een ander rekeningnummer dan u gewend was!). U kunt ook de QR-code die op de rekening staat scannen met uw mobiele telefoon. U wordt dan direct naar uw iDEAL betaalpagina geleid. Alle betaalgegevens zijn al netjes voor u ingevuld, waardoor u alleen nog akkoord hoeft te geven op de betaling.

Digitale rekening

Als uw mobiele telefoonnummer en e-mailadres bij ons bekend zijn, kunt u uw rekening voortaan ook digitaal ontvangen. Wilt u hier gebruik van maken? Geef dit bij ons aan tijdens uw volgende bezoek.

Wat gebeurt er met uw gegevens?

Om rekeningen snel en correct te kunnen verwerken, delen wij uw gegevens met Infomedics. Infomedics heeft zijn systemen maximaal beveiligd en voldoet aan alle wet- en regelgeving rondom privacy. Ontdek wat Infomedics allemaal doet om uw gegevens te beschermen.

Ga naar Infomedics voor meer informatie

 

Vragen over uw rekening

Op de website van Infomedics vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen. Ook kunt u op de website via de rekeningchecker snel en eenvoudig controleren of uw rekening al is betaald. Komt u er niet uit, dan kunt op werkdagen tussen 09.00 – 17.00 uur bellen met de Servicedesk van Infomedics via telefoonnummer 036 – 20 31 900.

Bekijk de veelgestelde vragen van Infomedics

 

Vergoeding Implantologie

Door onze samenwerking met Implant Company kunnen implantologische behandelingen direct in onze praktijk worden uitgevoerd. De hiermee verbonden kosten worden via de tandarts-implantologen en hun team aan u toegelicht. Voordat de behandeling plaatsvindt ontvang u van hen een offerte. Implant Company is gecontracteerd voor implantologische zorg bij de volgende zorgverzekeraars:  Cz, Vgz, Zilveren kruis en Menzis.

Dit betekent dat de eigen bijdrage voor u als patiënt duidelijk lager uitvalt als bij een niet gecontracteerde zorgverlener.

Alle zorg wat door Implant Company binnen onze praktijkruimtes wordt uitgevoerd, wordt ook via hun in rekening gebracht. Bij vragen over begrotingen van Implant Company, graag met hun contact opnemen. 0411 616 468

Vragen over vergoeding van tandartskosten?

De vergoeding van tandartstarieven is per verzekering verschillend. Oschek Dental wil u zo transparant mogelijk informeren over de kosten. U ontvangt van ons een offerte voor behandelingen boven €250. Mocht u voor behandelingen onder dit bedrag ook een begroting wensen is dit uiteraard ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij de tandarts of assistente en dan wordt dit voor u opgesteld.

Wilt u meer weten over de vergoeding van uw tandartsverzekering? Vergelijk de dekking & vergoeding per tandartsverzekering op tandartsverzekering.nl.

Ga naar tandartsverzekering.nl

Kunnen wij u helpen? Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als nieuwe patiënt? Bekijk alle mogelijkheden om contact op te nemen.