Afspraak maken

Maak nu een afspraak voor uw gebitscontrole en behoud uw stralende glimlach! 

Uitstekende mondzorg is van cruciaal belang voor een stralende glimlach en een gezond gebit. Daarom is het belangrijk om een afspraak te maken voor uw gebitscontrole via 046 – 474 05 06 op maandag t/m vrijdag van 8:00 uur tot 17:00 uur.

We begrijpen dat er soms redenen zijn waarom mensen aarzelen om een afspraak te maken voor een gebitscontrole. Wij zijn er om uw eventuele zorgen weg te nemen en u te helpen bij het realiseren van een optimale mondgezondheid.

💡 Reden 1: Onbekendheid met het belang van preventieve zorg

Voorkomen is beter dan genezen, een oud gezegde dat nog steeds waardevol is, vooral als het gaat om uw mondgezondheid. Regelmatige gebitscontroles helpen bij het vroegtijdig opsporen van mogelijke problemen en voorkomen dat ze erger worden. Door regelmatig naar de tandarts te gaan, kunnen we potentiële complicaties voorkomen en uw gebit gezond houden. Laat ons u begeleiden bij het nemen van preventieve maatregelen om toekomstige tandheelkundige problemen te vermijden.

😨 Reden 2: Angst voor de tandarts

Het is normaal om angst te voelen voor een tandartsbezoek. Onze praktijk heeft echter jarenlange ervaring in het omgaan met patiënten met tandheelkundige angst. We stellen uw comfort voorop en bieden een warme, vriendelijke en rustgevende omgeving. Onze deskundige tandartsen en ondersteunend personeel zijn getraind in het kalmeren van zenuwen en het bieden van zorgzame behandelingen. We zullen stap voor stap met u communiceren, zodat u zich altijd op uw gemak voelt.

🌟 Reden 3: “Behandelingen zijn te duur”

Wij begrijpen dat financiën een belangrijke rol spelen bij het nemen van beslissingen over uw gezondheid. Bij onze tandartspraktijk streven we ernaar om kwalitatieve zorg betaalbaar te houden. We bieden verschillende betaalopties en werken samen met verzekeringsmaatschappijen om de kosten zo laag mogelijk te houden. Uw mondgezondheid mag geen bron van stress zijn, en we zullen er alles aan doen om u te helpen. Vanaf €250,- ontvangt u standaard een offerte van ons, maar ook bij lagere behandelkosten kunnen we op uw verzoek eerst een offerte opmaken. U beslist altijd zelf welke behandelingen worden uitgevoerd en welke zorg er eventueel uitgesteld kan worden!

Maak direct een afspraak

Neem vandaag nog de eerste stap naar een stralende glimlach en een gezond gebit. Maak een afspraak bij onze tandartspraktijk voor een grondige gebitscontrole. Wij beloven u professionele en zorgzame tandheelkundige zorg.

Samen zorgen we ervoor dat uw mondgezondheid onze prioriteit is. We kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen in onze praktijk!

Bel ons via 046 – 474 05 06 op maandag t/m vrijdag van 8:00 uur tot 17:00 uur om een afspraak te maken.

Met vriendelijke groet,

tandarts michael oschek

Michael Oschek
Tandarts