Met trots delen wij dat we sinds 2022 een samenwerking hebben met Implant Company. Met regelmaat komt de tandarts-implantoloog met zijn team naar onze praktijk. Zo wordt u behandeld in een vertrouwde omgeving en verloopt de communicatie tussen uw behandelaard nog vlotter. Nog een groot voordeel is dat wij door deze samenwerking bij verschillende verzekeraars zonder machtiging uw prothese mogen vervaardigen. Dit betekent voor u een duidelijk verschil in eigen bijdrage t.o.v. een niet gecontracteerde zorgverlener.

Denkt u dat implantaten voor u van toepassing zijn? Of heeft u een prothese op implantaten die vernieuwd moet worden? Neem dan contact met ons op.

 

Door onze samenwerking met Implant Company kunnen implantologische behandelingen direct in onze praktijk worden uitgevoerd. De hiermee verbonden kosten worden via de tandarts-implantologen en hun team aan u toegelicht. Voordat de behandeling plaatsvindt ontvang u van hen een offerte. Implant Company is gecontracteerd voor implantologische zorg bij de volgende zorgverzekeraars: Cz, Vgz, Zilveren kruis en Menzis.

Alle zorg wat door Implant Company binnen onze praktijkruimtes wordt uitgevoerd, wordt ook via hun in rekening gebracht. Bij vragen over begrotingen van Implant Company, graag met hun contact opnemen. 0411 616 468